burete tapiterie / burete online

Servicii Burete.ro

Bun Venit pe Site-ul nostru!

Burete  spuma poliuretanica ,burete tapiterie , buretetapiterie ,burete poliuretan , burete poliuretanic !!!  aici gasiti de acum informatii complete de la imagini cu produsul , utilizarile lui si alte detalii !

LIVRAM  si catre  PERSOANE FIZICE , LA BUCATA , prin  FAN  CURIER in general  sau alta firma daca  va avantajeaza.  se poate livra incepand de la o singura placa intreaga din oferta noastra.

-  NU SE PLATESTE  pentru  RAMBURSUL BANILOR la livrarea prin curier !

( doar costul produsului + costul transportului)

DEBITARE  Va rugam cititi cu atentie toate conditiile din aceasta rubrica pentru evitarea neintelegerilor referitoare la debitare si comenzi atipice  DEBITAREA standard se face in placi de 1 ,2,3,4,5 si  10 cm GROSIME, LUNGIME 200 cm, LATIME 100 cm si latimile mai mari ,gasiti la PRODUSE toate dimensiunile pe care le comercializam.

daca se doreste o grosime  si mai mare se pot suprapune doua sau mai multe placi deoarece nu aluneca si fiind introduse intr-o husa nu exista riscul sa se deplaseze in timpul utilizarii.( suplimentar se poate aplica un pic de adeziv pt mai multa siguranta )

DEBITAREA  Produsului o putem face si la cererea clientului in functie de nevoile sale, IN LIMITA POSIBILITATILOR !! si NUMAI  la CANTITATI mai mari de  3- 4 MC pentru debitare atipica pretul poate fi majorat cu pana la 10% deoarece apar si pierderi tehnologice semnificative .

LIVRAREA   Se face in principiu la MAGAZINELE NOASTRE, dar in functie de cerinte putem asigura si transportul produsului la beneficiar, COSTUL TRANSPORTULUI NEFIIND INCLUS IN PRET. !!!

LIVRAREA    se poate face si in cantitati mici (  LA BUCATA  ) oriunde in tara prin intermediul firmelor de curierat rapid , noi lucram cel mai frecvent si cu rezultate foarte bune cu  FAN CURIER.

error: Continut protejat! Protectie EnergyStudio.ro